ŠOK NAKON 11 GODINA

Njihova ljubav činila se vječna, a onda su objavili ovo...

26.03.2014 u 10:30

Bionic
Reading

Iako se u njihovom slučaju činilo kako vrijedi ona 'dok nas smrt ne rastavi', Gwyneth Paltrow i Chris Martin objavili su da se razvode na njezinom blogu i sve iznenadili

Iako se njihova ljubav činila vječnom, Gwyneth Paltrow i Chris Martin svojom su odlukom sve iznenadili. Tijekom desetljeća zajedničkog života svoj su odnos pokušali zadržati samo za sebe, bez pretjeranog eksponiranja, međutim došao je trenutak kada su pred svima priznali da se razvode.

Svojom su odlukom dobitnica Oscara i frontmen Coldplaya šokirali obitelj, prijatelje i fanove, no čini se da će i dalje biti vrlo prisni i najveća podrška jedno drugome jer u braku su dobili kći i sina.

'Prije svega smo roditelji dvoje nevjerojatno prekrasne djece i molimo za njihov i naš prostor te privatnost koju treba poštivati u ovom teškom trenutku. Uvijek smo se trudili držati nas odnos isključivo privatnim, a nadamo se da ćemo biti u mogućnosti nastaviti na isti način', napisala je glumica na blogu, na kojem je razvod i objavila riječima: 'Sa srcem punim tuge moramo vam priopćiti da smo se odlučili razvesti. Jesmo i uvijek ćemo biti obitelj.'


Gwyneth i Chris tajno su se vjenčali u Meksiku u prosincu 2003, a svoj su intimni život skrivali kao zmija noge, pokušavajući izbjeći zajedničko fotografiranje. Iako su imali jedan od najdugovječnijih holivudskih brakova, koji se činio vrlo skladan i idiličan, čini se da su se unutar četiri zida ipak dogodile neke stvari koje će ostati poznate samo njima.

Glumica je rekla da su u posljednjih godinu dana puno radili na svom braku, što zajednički, što odvojeno, te da će, iako se jako vole, svatko krenuti svojim putem.

Dobitnica Oscara je prošlo ljeto medijima izjavljivala da je brak s Chrisom najbolje što joj se dogodilo, ali i da on nije jednostavna stvar. Biti zajedno u dobrim, ali i lošim životnim periodima nije lako.

Čini se da je ovo jedan od najciviliziranijih holivudskih razvoda. Naime unatoč svemu cijela se obitelj odlučila odmoriti na idiličnim Bahamima na kojima joj je Chris darovao simboličan poklon za novo razdoblje u životu, a riječ je o slici Mile Furstove na kojoj su prikazane ptice u letu.

Još nedavno pojavila su se šuškanja da je njihovoj ljubavi kraj, a ona su se pokazala točnima. Naime mediji su se raspisali o tome da ona želi ostati u Los Angelesu dok se Chris želi vratiti u Englesku. Međutim čini se da su njihovi problemi bili znatno dublji od dileme o mjestu boravka. Paru preostaje i dogovor o tome kako će podijeliti imovinu vrijednu 150 milijuna dolara.