u skladu s trendovima

Nježne, ženstvene i toliko svestrane: Zaljubit ćete se u najnoviji dizajn udobnih tenisica

07.04.2024 u 10:35

Bionic
Reading

New Balance slijedi najnoviji trend nošenja pastelnih boja i donosi nam očaravajuće tenisice u bojama mente i nježne ljubičaste nijanse

New Balance 1906R tenisice već se dugo nalaze na samom vrhu liste najpoželjnijih modela, koje bi vrlo rado u svoju modnu kolekciju pridodala svaka zaljubljenica u sportski chic stil, a najnoviji dizajn u trenu će izazvati pravu pomamu.

Američki brend poznat je po tome što lansira kolekcije bogate brojnim dizajnima u kojima svatko može pronaći nešto po svom ukusu, a sada nam donose i dvije nijanse koje smo prethodno iznimno rijetko viđali u njihovoj ponudi.

Naime, New Balance je predstavio 1906R tenisice u nježnom novom ruhu - pastelnoj ljubičastoj nijansi i nježnoj zelenoj u tonovima mente.

New Balance 1906R Izvor: Promo fotografije / Autor: New Balance promo

Upravo su ovakve suptilne boje označene kao glavni trend proljetno-ljetne sezone 2024. pa ne čudi što nam iz dana u dan stiže i sve veći broj tenisica ovih tonova. Nakon što je Adidas izdao niz Sambi i Gazella u nijansama svijetlo ružičaste, žute i zelene, koje su u trenu postale iznimno tražene, ova dva New Balance modela postaju im glavna konkurencija.

No, naspram 'sambica' i 'gazelica', 1906R tenisice dolaze u kompaktnijem izdanju i glomaznije siluete, koja znatno više odiše sportski stilom. No, svoje grublje linije i masivni potplat kompenzira chic ljubičastim i zelenim tonovima koji ih čini nosivima i uz elegantnije stajlinge.

Primjerice, savršeno će pristajati uz lepršave suknje i haljine u komplementarnim bojama, a posebno uz one ženstvenog cvjetnog uzorka. Također, odlična su opcija za unošenje svježine i proljetnog raspoloženja u klasične kombinacije neutralnih tonova.

Uz to, upravo ovaj dizajn čini ih besprijekorno udobnima te su savršena opcija za one koji su u potrazi za uvijek dobitnom kombinacijom udobnosti i visokog stila.

HOLIVUDSKA MILJENICA

Nosi ih poput street style zvijezda: Ni Jennifer Aniston nije odoljela New Balance tenisicama

Pogledaj galeriju