šarmantni tonov

Zaboravite na crne i bijele: Ovo su daleko najpoželjnije 'sambice'

06.04.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Ovog proljeća nose se pastelne boje, a s time u skladu stižu i neodoljivi modeli Adidas Samba tenisica

Adidasove 'sambice' iz sezone u sezonu slove za najpoželjnije tenisice na modnoj sceni, a tako će biti i ovog proljeća. No, s jednom razlikom u stilu.

Naime, proteklih sezone najpopularniji bili su klasični bijeli i crni modeli s kontrastnim prugama, a u narednim mjesecima ekstreman rast zastupljenosti modela u trendovskim nijansama.

Dakako, to ne znači da će klasičan dizajn postati stvar prošlosti, no ako razmišljate o kupovini novih (ili svojih prvih) Samba tenisica, svakako bacite oko na sljedeće modele jer se upravo među njima kriju oni koji imaju baš sve potrebno da se usklade s aktualnim trendovima.

  • +10
Adidas Samba tenisice - modeli za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo

Romantična ružičasta

I dok smo prošlog proljeća na svakom koraku viđali upečatljivu 'Barbie' ružičastu boju, u narednim mjesecima očekujte zaokret prema nježnijim nijansama. Boja lososa, 'baby pink' i nijanse breskve dominirat će u stajlinzima zajedno s drugim romantičnim pastelnim tonovima.

S time u skladu, među najpoželjnijim Adidas Samba modelima su upravo oni ružičastog dizajna. Od tenisica krem boje s prugama ove ženstvene nijanse, preko kožnih modela boje cappuccina i rozih detalja do posve ružičastih 'sambica' koje su garancija efektnih street style kombinacija.

Elegantne nijanse kadulje i masline

Jedan od pritajenih favorita za hit boju sezone jest i chic nijansa kadulje, koja je iznimno svestrana pa pristaje uz gotovo sve modne kombinacije. Tenisice s detaljima u boji kadulje odlična su opcija kada želite oživjeti neutralne stajlinge ili upotpuniti neku od razigranijih kombinacija.

Tu je i vječni favorit - maslinasto zelena boja, u čijim tonovima trenutno možete pronaći niz atraktivnih 'sambica'.

Nježna vanilija

Nježne nijanse žute nalik maslacu i vaniliji postale su jedan od omiljenih dizajna proljetnih košulja, suknji i haljina, a ako ste i vi među mnogobrojnim zaljubljenicama u ove tonove, od sada možete računati i na Adidas Sambe istog stila.

Elegantna bordo

No, ako nježni pastelni tonovi nisu posve u vašem stilu, mogli biste se zaljubiti u elegantne bordo komade koji su već zadominirali gradskim ulicama. Naspram jarke crvene koja je bit hit jeseni, sada računajte na ovu otmjenu nijansu, u kojima dolaze i iznimno privlačne 'sambice'. Nosite ih na traperice za nepogrešive gradske stajlinge ili na maksi suknje i lepršave haljine za nezaboravne chic kombinacije primjerene svim prigodama.