RAZGLEDNICA S JADRANA

Njezina zanosna figura u bikiniju čisto je savršenstvo

16.08.2016 u 11:17

Bionic
Reading

Uz Ivanku Trump ili slavnu glumicu Reese Witherspoon, u ljepotama Hrvatske uživa i pjevačica Nicole Scherzinger, a na društvenim mrežama objavljuje fotografije kako se provodi

Nicole Scherzinger u Hrvatskoj ljetuje s članovima Black Eyed Peasa pa je tako zamijenila njihovu pjevačicu Fergie i ne nedostaje im žensko društvo tijekom plovidbe na luksuznoj jahti.

Uz nekoliko fotografija na Instagramu, posljednja na kojoj Nicole pozira u izazovnom bikiniju, stavila je ljepote Lijepe Naše u drugi plan.

#sunset #yoga

Fotografiju objavljuje Nicole Scherzinger (@nicolescherzy)


Zanosna Nicole pozira u minijaturnom bikiniju, a kako je poznato da je prava ovisnica o vježbanju i zdravom stilu života, svaki centimetar njezine figure može samo izazivati zavist.

Nekadašnja članica grupe Pussycat Doll zbog svoje isklesane linije nosi i nadimak 'The Body' što je veliki kompliment jer taj su naziv za idealno tijelo stvorile neke od najuspješnijih manekenki svih vremena poput Cindy Crawford ili Elle Macpherson.

No, 37-godišnja ljepotica otkrila je nedavno za britanski Express da se do isklesanog trbuha i takve linije ne dolazi preko noći. Uz sumanuto vježbanje pod budnim okom profesionalnih trenera, i njezina je prehrana vrlo stroga – samo sirova hrana, bez kave i sličnih pića, a za šećer i obrađenu hranu ova ljepotica kao da nikada nije ni čula.


Sve što jede je svježe, drži se pravila o manjim porcijama, izbjegava obroke u večernjim satima i nikada u kući nema nezdrave grickalice. Uz trčanje, rado vježba na sobnom biciklu i uz trenera u teretani

I dok je sve druge oduševila zamamnim tijelom, ona se pohvalila koliko uživa u odmoru na Jadranu.
Prije posjeta Hrvatskoj zgodna je pjevačica posjetila i Grčku, a ispod jedne od novijih fotki je poručila: 'oduševljena sam nevjerojatnim mjestima i prilikama koje sam blagoslovljena iskusiti kroz svoj posao'.

#Mykonos

Fotografiju objavljuje Nicole Scherzinger (@nicolescherzy)