LIJEPA NA MAMU

Njezina mezimica je odrasla: Salma Hayek krasi naslovnicu Voguea s kćeri Valentinom

28.04.2022 u 15:31

Bionic
Reading

Glumica Salma Hayek našla se na novoj naslovnici meksičkog izdanja modnog magazina Voguea, a na ovom posebnom snimanju pridružila joj se 14-godišnja kći

Legendarna glumica Salma Hayek predstavila je na naslovnici meksičkog Voguea 14-godišnju kćer Valentinu, koju je dobila u braku s dugogodišnjim suprugom François-Henrijem Pinaultom.

Dvije zgodne dame spremno su pozirale odjevene u Guccijeve kreacije, brenda koji se nalazi pod multinacionalnom kompanijom Kering, a čiji je vlasnik obitelj Pinault.

U zajedničkom intervjuu Hayek i njezina lijepa nasljednica dotaknule su se mode te rekle da posuđuju odjeću jedna od druge.

‘Stalno se svađamo oko odjeće jer Valentina uzima sve moje iz ormara. Zapravo još otkada je bila malena, nikada mi nije dala da se petljam u odabir odjeće koju će odjenuti’, rekla je poznata 55-godišnja glumica.

Potvrdila je to i sama Valentina kazavši da ima vrlo jednostavan pristup modi i trendovima. Naglasila je da ju ne zanima marka odjeće, već nosi ono što joj se svidi. Bez obzira bio to dizajnerski komad ili nešto bez potpisa.

Salma Hayek i Valentina Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

‘Generalno, volim kombinirati vintage komade. Volim mamim ormar po tom pitanju‘, rekla je 14-godišnjakinja te otkrila da bi voljela krenuti maminim stopama te se okušati u glumi. Voli modu i make up, Salma ističe da je njezina kći jako spretna po tom pitanju. Ali gluma je njezina velika želja.

‘Voljela bih postati glumica, a potom i producentica’, zaključila je zgodna tinejdžerica.