oduševila izgledom

Njezina ljepota je očaravajuća: Lejla Filipović u bijelom od glave do pete obožavatelje ostavila bez riječi

11.12.2021 u 18:35

Bionic
Reading

Bivša miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama oduševljava predivnim izgledom i sjajnim modnim kombinacijama. Posljednjom fotografijom mnoge je ostavila bez riječi

Iako je davne 1998. ponijela titulu Miss Hrvatske, 45-godišnja Lejla nije se puno promijenila tijekom godina, njezina ljepota je bezvremenska, a modni stil nepogrešiv. Lijepa Dubrovkinja nerijetko plijeni pažnju kako elegantnim stajlinzima s potpisom tako i komadima iz poznatih high street trgovina.

Međutim, ovoga puta u prvom plavnu našla se Lejlina ljepota i mladolik izgled, pokraj kojeg sve pada u drugi plan, uključujući i modne kombinacije. 'Lijepa si Lejla', 'Ooooo ljepoto', 'Divna',' 'Kraljica' – nizali su se komplimenti njezinih prijatelja i pratitelja na Instagramu. Na objavljenoj fotografiji Lejla pozira odjevena u bijele traperice i kratki bijeli pulover, naslonjena na rub staklenih vrata, a jednostavnost i čista ljepota fotografije mnoge su oduševili.

SVI SU IH GLEDALI

Lejla i Tarik Filipović ukrali pozornost na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Pogledaj galeriju

Sama Lejla u opisu fotografije nije ništa napisala, no upravo su se tako osjećali brojni njezini pratitelji, bez riječi, potpuno očarani njezinom ljepotom.

  • +3
Lejla Filipović kao zaštitno lice brenda Cataleya Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić

Lejla je također na svom Instagram Storyju podijelila objavu supruga, 49-godišnjeg glumca Tarika Filipovića koji se pohvalio da se večeras održava službena zagrebačka premijera predstave na kojoj je radio više od godinu dana. Inače, Lejla i Tarik u skladnom su braku već 14 godina i skupa odgajaju dva sina, Dinu i Armana te su jedno drugome uvijek bezuvjetna podrška.