LIJEPA KAO SLIKA

Njezina hipnotizirajuća ljepota sve je bacila u drugi plan

16.07.2015 u 09:18

  • +11

Dodjela nagrada ESPY 2015.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Hannah Davis sve je oduševila odabirom haljine na dodjeli ESPY sportskih nagrada u Los Angelesu

Crvenim tepihom 25-godišnja manekenka prošetala je u prekrasnoj Mikael D haljini, prepunoj šljokica. Mini haljina u dominantnoj sivoj i bijeloj boji sprijeda je ukrašena crnim i crvenim komadićima sjajnog materijala, efektno poput mozaika. Mala ogledalca reflektirala su boje okoline pa je haljina imala i plavih tonova dok je Hannah pozirala uz dečka, zvijezdu baseballa Dereka Jetera, u odijelu plave boje.

Duge noge tako su bile u prvom planu, kosu je povezala u visoki rep pa je lijepo lice također došlo do izražaja. Čini se da Hannah već zna sve modne trikove pa je odabrala cipele u nude boji, budući da one noge čine još duljima.

Ljepotica koja je krasila naslovnicu poznatog Swimsuit Editiona Sports Illustrateda, osvaja svojom hipnotizirajućom ljepotom'Kad ona uđe u prostoriju, ne možete ne gledati u nju. Njene prekrasne oči, usne, a tek nevjerojatna, atletska figura...' rekla je urednica Sports Illustrateda MJ Day nakon što ju je ugledala na castingu za prestižno izdanje s kupaćim kostimima.