ŠARMANTNE KOCKICE

Njezina haljina dokaz je kako ćemo ovaj vječni uzorak viđati posvuda narednih mjeseci

22.11.2019 u 14:03

Bionic
Reading

Lijepa glumica Sienna Miller s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih holivudskih zvijezda što je dokazala i fantastičnim odabirom prilikom gostovanja u studijima Build u New Yorku

Kraljica boho stila stalno izaziva divljenje svojim genijalnim stajlinzima zbog čega je vremenom stekla laskavu titulu 'it' djevojke.

  • +10
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Lijepa plavuša ponovno je ukrala pozornost u stajlingu nadahnutim retro stilom u predivnoj haljini koju potpisuje poznata dizajnerica Alessandra Rich iz njezine kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine.

  • +8
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Zgodna 37-godišnjakinja zadivila je u cool stajlingu odabravši zanimljivu haljinu kariranog uzorkakoji je sve oborio s nogu.

  • +6
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Haljina s puf rukavima i efektnim remenom bila je savršen izbor za zanosnu glumicu koja ovih dana ima pune ruke posla oko promocije svog novog filma '21 Bridges'.

Sunčane naočale modernih okruglih okvira i mladenačka frizura lijepo su se uklopili u ovo dnevno izdanje tražene glumice.

Osim lijepe Sienne u krimi trileru '21 Bridges' redatelja Briana Kirka koji u kina diljem svijeta stiže ovoga tjedna, glume i Stephan James, Chadwick Boseman i Taylor Kitsch.