MODNA IKONA

Melania Trump podignula efektan stajling omiljenim Zarinim cipelama

22.11.2019 u 12:25

Bionic
Reading

Lijepa Melania Trump, prva dama Amerike, nastavila je svoj besprijekorni modni niz upečatljivim stajlingom za koji je dobila bezbroj pohvale

Supruga Donalda Trumpa što god da odjene redovito briljira, a modni znalci je ne prestaju hvaliti zbog odličnih stajlinga.

Prelijepa Slovenka koja se može pohvaliti figurom iz snova i istančanim modnim ukusom ponovo je sve ostavila bez daha minimalističkim izdanjem u uvijek modernom military stilu.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Leigh Vogel / UPI / Profimedia

U Washingtonu je prva dama pomagala u humanitarnoj akciji pripreme paketa za nadolazeće blagdane za američke vojne trupe smještene izvan SAD-a, a za svoj je besprijekorni outfit koji je osmislila za tu prigodu zaslužila samo petice.

Vitka i visoka Melania mudro je iskombinirala kožnu košulju brenda Equipment s hlačama u maslinastozelenoj boji no jedan je detalj razigrao ovu kombinaciju: trendi loaferice zmijskog uzorka omiljenog high street brenda Zara koji jako vole i Hrvatice.

Ove 'zmijske' mokasine su iz prošlogodišnje Zarine kolekcije i cijena im se kretala oko prihvatljivih oko 330 kuna.

Iako Melania najčešće nosi omiljene louboutinke, ponekad svoje stajlinge začini i nekim komadom s potpisom pristupačnih brendova poput Adidasa, Timberlanda ili Conversea.

Prva dama Amerike je efektne loaferice s potpisom Zare nosila prošle godine prilikom posjete Gani.

Inače, Melania Trump je u nekoliko prigoda isfurala Zarine komade no daleko najveće reakcije javnosti prošle godine izazvala je jakna svjetski poznatog španjolskog brenda s natpisom 'I really don't care, do you' u kojoj se Melania uputila na meksičku granicu posjetiti djecu koja su silom odvojena od roditelja.