modni okršaj

Nitko nije ostao ravnodušan: Poznate ljepotice zavodile ubojitim dekolteima

20.11.2017 u 12:50

Bionic
Reading

Dodjela American Music Awards okupila je brojne poznate dame koje su mamile poglede u svečanim toaletama, no samo je dvjema ljepoticama pošlo od ruke ukrasti svu pažnju. Manekenka Heidi Klum i glumica Jenna Dewan na crvenom su tepihu vodile vlastiti modni okršaj, a koja je od njih pobijedila, prosudite sami

Njemački supermodel Heidi Klum i glumica Jenna Dewan kao da su se dogovorile oko stajlinga za prestižnu dodjelu nagrada American Music Awards koja je u nedjelju održana u Los Angelesu. Obje ljepotice plijenile su pažnju provokativnim stajlinzima koji su izazvali oduševljenje, posebno muškog dijela publike.

44-godišnja bivša manekenka, koja se s modnih pista jednako uspješno preselila na male ekrane, izgledala je senzacionalno u upečatljivoj trobojnoj vintage haljini s potpisom dizajnerske legende Giannija Versacea, koja je pratila liniju njezina savršeno isklesanog tijela.

  • +14
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa ljepotica izgledala je kao da je upravo sišla s neke od naslovnica modnih časopisa koje je krasila tijekom svoje dugogodišnje karijere, a u centru pažnje bio je duboki dekolte koji je otkrio raskošne obline. Heidi je začinila stajling ružičastim štiklama Giuseppea Zanottija i prstenjem poznate dizajnerice Lorraine Schwartz, čiji nakit obožava holivudska 'A' lista.

#HeidiKlum in #Versace x #JennaDewanTatum in #JulienMacdonald for #AMAS2017 #NFHRedCarpet #NFHCelebrity #NFHCelebrity

Objavu dijeli Naija Fashion Hub! (@naijafashionhub)

Iako nisu kolegice i nemaju baš ništa zajedničkog, čini se kako Heidi i 36-godišnja glumica Jenna Dewan imaju sličan modni ukus. Zvijezda romantičnih filmova 'Step Up' i 'Ulični tango' ukrala je trenutak Heidi koja se zasigurno trudila ostaviti jedinstven dojam.

  • +11
Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna brineta odjenula je vrlo sličan kroj haljine s potpisom britanskog dizajnera Juliena MacDonalda, a zanimljivo je da su obje odabrale cipele Giuseppea Zanottija. Lijepa glumica plijenila je izgledom u zlatnoj haljini koja se kopča oko vrata, a osim bujnog dekoltea, istaknula je noge zahvaljujući dugačkom prorezu na haljini.