JENNA DEWAN TATUM

U maloj crnoj haljini zasjenila i zgodnog supruga

08.11.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Glumica Jenna Dewan plijenila je pažnju u društvu supruga Channinga Tatuma na premijeri HBO-va dokumetarca 'War Dog'

Zvjezdani par Channing i Jenna Dewan-Tatum svojom pojavom uveličali su premijeru HBO-va dokumentarca 'War Dog' u Los Angelesu. I dok je slavni glumac na premijeru stigao u klasičnom odijelu, njegova bolja polovica sve je zadivila pojavom u modnom klasiku.

Mala crna haljina s korzetnim gornjim dijelom posebno je laskala Jenninoj figuri džepne Venere, a potpisuje je američki modni dizajner Christian Siriano i prvi je put predstavljena u sklopu resort kolekcije za iduću godinu. 

Jednostavnu a istovremeno iznimno efektnu kreaciju u retro duhu supruga glumca Channinga Tatuma odlučila je stilizirati decentnim nakitom i cipelama blještavih detalja s potpisom brenda Casadei.

  • +6
Jenna Dewan-Tatum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Channing Tatum i Jenna Dewan upoznali su se na snimanju filma 'Step Up', a nakon nekoliko godina veze uplovili su u bračne vode i danas su roditelji četverogodišnje kćerkice Everly. Kada zajedno dolaze na crveni tepih ili važnija događanja, uvijek su modno usklađeni i mnogi ih smatraju jednim od najbolje odjevenih parova u Hollywoodu.

  • +10
Jenna Dewan Tatum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia