ANGELA BASSETT

Nitko joj ne bi dao 60: Slavna glumica ukrala svu pozornost na crvenom tepihu

10.12.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Angela Bassett, glumica koja se proslavila ulogama u filmovima 'Što ljubav ima s tim', 'Black Panther' ili 'Nemoguća misija: Raspad sistema', ove godine proslavila je 60. rođendan, a na svjetskoj premijeri filma 'Bumblebee' plijenila je posebnu pažnju javnosti

Na svjetskoj premijeri novog nastavka robotske sage 'Transformeri' 60-godišnja glumica Angela Bassett, koja u filmu posuđuje glas robotu Shutter, uspjela je zasjeniti upola mlađe uzvanice na crvenom tepihu u Los Angelesu svojim mladolikim izgledom i pojavom u otkačenoj haljini ukrašenoj mnoštvom resica.

Riječ je o kreaciji slavne talijanske dizajnerice Alberte Ferretti, koju je predstavila svijetu u sklopu aktualne kolekcije visoke mode, a najviše se ističe detaljem resica u roza, crvenoj, narančastoj i žutoj boji koje su stvarale ombre efekt.

Ovu jedinstvenu haljinu u duhu 20-ih godina američka glumica uspjela je naglasiti presijavajućim roza sandalama s platforma petom i detaljima poput efektne torbe u boji bakra te otkačenog nakita.

Svojom ljepotom i fit figurom glumica Angela Bassett oduševljava gdje god da se pojavi, a u nedavnom intervjuu ispričala je da smatra kako su šezdesete nove četrdesete.

  • +6
Angela Bassett Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Majka dvoje djece kaže kako se vrlo često mnogi čude te da je pitaju u čemu je tajna njezinog dobrog izgleda.

'Dobro je dok me to pitaju', kroz smijeh kaže lijepa Angela, koja je publiku i kritičare osvojila ulogom Tine Turner u filmu 'Što ljubav ima s tim'.

Iako pazi na prehranu i vježba dva puta tjedno s osobnim trenerom, dala je naslutiti kako svoju mladolikost duguje i samopouzdanom stavu.

'Napredovali smo pa se poimanje dobi sve više pomiče i šezdesete su postale nove četrdesete, a sedamdesete su nove pedesete. S godinama morate smanjiti stres, ali osjećati se seksi u svojoj koži', otkrila je svoju tajnu ova atraktivna dama u intervjuu za Allure.