JONAS BROTHERS:

Nismo se čuli s Lovato nakon njezinog sloma

11.12.2010 u 10:22

Bionic
Reading

Iako su već dugo godina prijatelji s Demi Lovato, kolegicom iz Disneyja, članovi Jonas Brothers kažu da se uopće nisu čuli s njom nakon njezinog iznenadnog odlaska u 'rehab' centar što šokiralo njezine fanove

Kevin Jonas, najstariji od braće, priznao je da se nisu čuli sa 18-godišnjom pjevačicom nakon što je ona otišla u rehabilitacijski centar.

'Nismo s njom u kontaktu. Nakon što je potražila pomoć u 'rehab' centru, nismo se čuli s njom. Naravno, želimo joj svako dobro i što skoriji oporavak', rekao je Kevin. Demi Lovato i Jonas Brothers surađivali su na setu filma 'Camp Rock' i 'Camp Rock 2' na čijem snimanju su se i spetljali Joe Jonas i Demi, a imali su zakazanu i zajedničku turneju ove jeseni.

Nedugo potom, Joe Jonas koji je hodao i s Taylor Swift, prekinuo je s Demi te se utješio s Ashley Greene, ljepoticom iz sage 'Sumrak'. Kružile su i priče da je upravo to i utjecalo na Demin slom te je potražila pomoć u rehabilitacijskom centru zbog nagomilanih emocionalnih i fizičkih problema. Njezin PR menadžer opovrgnuo je navode da je prekid s Joeom Jonasom utjecao na njezin odlazak u centar.