GORAN BARE:

'Nisam se još razveo jer supruga ne želi potpisati papire'

28.01.2009 u 14:45

Bionic
Reading

Bare kaže da sa suprugom Tamarom nije već dulje vrijeme, a nisu se službeno razveli jer ona ne želi potpisati papire

Poznati roker Goran Bare u ovoj je godini, čini se, odlučio okrenuti novu stranicu u svom životu. Nakon dugogodišnje ovisnosti o heroinu, Bare je odlučio rastati se od druge supruge Tamare s kojom je u braku od 2000, ali već tri godine ne žive zajedno.

'Da, razišli smo se. Nismo se još službeno razveli jer ona ne želi potpisati potrebne papire, ali radim na tome i svakako ću inzistirati na razvodu', rekao je Bare te dodao da je to za njega bila velika pogreška jer se s njom oženio iz čistog poštovanja jer je bila uz njega kad mu je bilo teško, a to, kako je rekao, nije razlog za brak.

Bare kaže da to između Tamare i njega nikada nije bila ljubav i da je to učinio da smiri njezinu majku koja nije htjela da joj kći živi u izvanbračnoj zajednici.

'Puno toga je bilo pogrešno. Financijski sam je uzdržavao, mijenjala je poslove svako malo, a svemu je prigovarala, svemu je nalazila mane. Jedan sam joj dan spakirao stvari, pozvao taksi i razišli smo se', rekao je Bare koji se trenutno viđa s jednom djevojkom za koju kaže da je mlada, simpatična i neiskvarena.

'Lijepo mi je s njom, imam osjećaj da je mogu mnogočemu naučiti', otkrio je Goran Bare koji ove godine planira izdati solo album, iako mu je kaže, suradnja s Majkama sada prioritet jer im jako dobro ide.

Bare također tvrdi da planira popraviti odnos sa svojim 14-godišnjim sinom Miranom kojeg ima s preminulom suprugom Mirjanom, s kojim mu odnos u posljednje tri godine nije baš bajan. 'U posljednje tri godine uništio sam naš odnos, čuli smo se i vidjeli tek dva ili tri puta', rekao je Bere te dodao da tu nema grižnje savjesti, nego da se pomirio s tim da je pogriješio.

'Sada mi preostaje samo da popravim situaciju, što i planiram. A ako ne uspijem, onda ga i ne zaslužujem', priznaje Bare.

Rekao je i da se sada napokon osjeća sposobnim odgajati svoga sina. 'Točno znam što i kako trebam napraviti, super bismo se snašli. Kuhao bih mu, brinuo se za njega', zaključio je Bare.