EMMA STONE:

Nisam nova Julia Roberts

08.09.2011 u 14:47

Bionic
Reading

Emma Stone jedna je od najperspektivnijih mladih glumica, no iako joj gode usporedbe sa slavnom Julijom Roberts, 22-godišnja Emma inzistira na tome da ona nije nova Julia

'Julia je još uvijek tu i uspješno snima fimove pa mi se čini da taj epitet nekako ne stoji. Julia Roberts je nova Julia Roberts. Ona je fantastična glumica. Naravno da mi je drago čuti da me se uspoređuje s njom, no Julia je još uvijek tu, tako da mi se čini da ta usporedba nema nikakve veze', kaže Emma Stone koju smo vidjeli u pametnim teen komedijama 'Cura na lošem glasu' i 'Superbad'.

Lijepa glumica koja je u vezi s Andrewom Garfieldom ('Društvena mreža'), kojeg je upoznala na snimanju novog 'Supermana', ispričala je da je nekad bila strašno zaljubljena u Leonarda DiCaprija.
 
'Bio mi je strašno zgodan i kul. Kad sam ga upoznala, shvatila da sam da je i on baš kao i mi svi, sasvim normalna osoba', rekla je Emma Stone koja briljira u novom filmu The Help. To je drama o rasizmu šezdesetih koja je već treći tjedan na vrhu liste najgledanijih filmova u američkim kinima.