JESSICA ALBA:

'Nisam ljubiteljica oskudnih krpica, to nije moj stil'

24.06.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Jessica Alba slovi za jednu od najbolje odjevenih žena Hollywooda. Ova glumica, mama i osnivačica multimilijunske kompanije Honest nedavno se našla na naslovnici poznatog američkog časopisa InStyle, nakon koje se u intervjuima u kojima se, između ostalog, dotakla modnog stila i višegodišnje titule seks-simbola

Kako otkriva u razgovoru za PeopleStyle, po pitanju stila i dalje voli istaknuti ženstvenost, no više naginje udobnim odjevnim predmetima s modno pomaknutom notom.

'Uistinu trebate razumjeti svoj tip građe kako biste znali što vam dobro pristaje. To je početna točka i temelj svakog stajlinga', otkriva Jessica. Svoj stil opisuje kao balansiran i moderan. 'Svojim outfitima volim podariti mladenačku notu, moderan naglasak klasičnim siluetama. Iskreno govoreći, nisam ljubiteljica oskudnih krpica. To nije moj stil', priznaje Jessica.

Najbolju modnu kombinaciju vidi u tenisicama s trapericama ili hlačama visoka struka i visoko rezanim topom, što je primjer njenog regularnog izdanja kada obavlja svakodnevne aktivnosti s obzirom na to da je udobna, a dodatak sakoa je za poslovne obaveze.

Osim što krasi najnoviju naslovnicu američkog InStylea, JessicaAlba snimila je prigodan ljetni editorial u trendovskih kupaćim kostimima pokazujući zavidnu liniju u tropskom krajoliku.


U intervjuu se također dotaknula borbe s prihvaćanjem statusa seks-simbola priznajući kako ga nije dočekala s lakoćom na počecima glumačke karijere.

'Moja seksualnost učinila je da se osjećam jako neugodno. Sjećam se kad sam snimala prvu naslovnicu za Maxim. Tada su mi govorili kako bih trebala pozirati, a u sebi sam mislila Pa imam 19 godina i djevica sam. Uopće ne znam kako seksi pozirati. Cijelo snimanje prošlo je u vrlo čudnoj atmosferi', prisjeća se glumica.

U 25. godini priznala je kako je imala životnu krizu. 'Tada sam osjećala da sam mnogo više od seks-simbola, titule u kojoj se ne snalazim.'

Glumačku karijeru u međuvremenu je stopirala kako bi se posvetila obiteljskom životu i vođenju multimilijunske kompanije Honest koja proizvodi ekološki prihvatljive kućanske proizvode i liniju kozmetike.