HANA HADŽIAVDAGIĆ

Nisam lezbijka ako se poljubim s prijateljicom

08.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Hana Hadžiavdagić, nekadašnja stanovnica realityja 'Farma' koja dijeli savjete neiskusnim sponzorušama u rubrici 'Red carpeta', kaže da voli oba spola, ali da nikad ne bi bila u ozbiljnoj vezi s nekom djevojkom. Dnevnom avazu je pak otkrila da je sretno zaljubljena u studenta iz Zagreba

'Volim lijepe ljude oko sebe, ali opredijelila sam se za muškarce i nikad ne bih bila u ozbiljnoj vezi sa ženom. Nisam lezbijka ako se poljubim s prijateljicom', kaže ova poznata partijanerica koja često javnost zabavlja svojim golišavim outfitom i vrućim poljupcima s curama, pišu 24sata.

Hana (25) kaže da su mnogi ljubomorni na nju, no da se ne smatra starletom jer je, kako kaže, diplomirala novinarstvo.

'Ne volim da me uspoređuju s Paris Hilton jer nisam ni plava ni glupa', kaže ova seksi Sarajka. Za svoje sugrađane kaže da ne vole ništa što je iznad prosjeka.   

Dodala je da su joj homoseksualci najbolji prijatelji zato što je, za razliku od žena, nisu iznevjerili. Voditeljica je sretno zaljubljena, a u nedavnom je intervjuu za Dnevni avaz otkrila da je riječ o 23-godišnjem studentu iz Zagreba.

'To je sve što ću reći o njemu', rekla je Hana koja je dodala i da joj se jako sviđa životu u Zagrebu.

Muškarac je može osvojiti spontanošću i inteligencijom, a nikako dobrim autom i novcem jer toga ima napretek, kaže Hana. Ne pada isključivo na marke, ali ne voli jeftin stil. Za sebe kaže da se ne smatra lijepom već atraktivnom, pišu 24sata.