CATHERINE ZETA- JONES:

Nisam estetski lijepa

17.05.2010 u 07:25

Bionic
Reading

Slavna Velšanka, 40-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones, za sebe kaže da nije 'estetski lijepa' i da je puna nepravilnosti te da joj manjka samopouzdanja

Iako je smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, oskarovka priznaje da je p

una nesigurnosti što se izgleda tiče.

'Nisam estetski lijepa. Imam slomljen nos. Imala sam traheotomiju kao dijete, imam popucale kapilare i uvijek pitam muža izgledam li debelo u ovoj haljini i vidi li mi se ovaj prištić na licu', otkriva lijepa Catherine u najnovijem intervjuu.

Priznala je da je još uvijek ludo zaljubljena u svog 65-godišnjeg supruga Michaela Douglasa i da je javnost pogrešno doživljava kao neku ledenu kraljicu te da je ona zapravo jako sramežljiva.

Catherine je rekla i da ne podnosi Hollywood te da nikada nije željela živjeti tamo ni u tom okruženju odgajati svoju djecu. Iako ima dvoje djece s Douglasom, priznaje da bi voljela imati veliku obitelj.

'Voljela bih imati puno djece. Michael mi je rekao da on pristaje na dvoje te da ćemo o trećem morati pregovarati. A ja? Ja bih voljela imati koliko je god moguće djece', rekla je Catherine koja ne krije koliko uživa u majčinstvu.