TAJČI:

'Nisam bankrotirala i ne prosim novac od fanova'

Bionic
Reading

Nakon što je Tajči objavila da će za doniranih 150 eura snimiti demo snimku, a za 380 cijelu pjesmu, neki mediji raspisali su se da je bankrotirala i prosi novac od fanova, no ona to demantira

Srpski mediji raspisali su se o bankrotu hrvatske pjevačice Tatjane Cameron, poznatije kao Tajči koja je 90-ih žarila i palila hitovima 'Bube u glavi' i 'Hajde da ludujemo'. Na taj ih je zaključak navela Tajčina poruka na siteu Kickstarter.com da će za doniranih 150 eura snimiti demo snimku, a za 380 cijelu pjesmu, piše Slobodna Dalmacija.

Pjevačica koja se davne 1989. proslavila kao hrvatska predstavnica na natjecanju za pjesmu Eurovizije održanom u Zagrebu tvrdi da nema financijskih problema i da to nije način na koji od obožavatelja prosi novac.

'Taj site sam dobila na poklon od supruga za Božić i to je platforma za financiranje kreativnih projekata. Nije točno da sam bankrotirala i da ne zarađujem od glazbe. Suprug Mathew i ja jako smo ponosni na život koji smo stvorili isključivo baveći se glazbom. Nismo megalomani i živimo vođeni nama važnim kriterijima, a ne novcem', rekla je te dodala da su je povrijedili napisi u medijima da prikupljaju novac jer im troškovi života nisu dozvolili da uštede za Tajčin novi album.

Hajde da ludujemo