Zaželjela se osvježenja

Nina Badrić se javila s novog putovanja i pokazala novu frizuru, a fanovi su oduševljeni: 'Muza umjetnosti, ljepote, karizme'

28.10.2022 u 23:18

Bionic
Reading

'Bob-manija' ne prestaje tresti modni svijet, a naša pjevačica priklonila se tom trendu i javivši se iz talijanske prijestolnice pokazala je svoju varijantu te popularne frizure

Nina Badrić slovi za jednu od najljepših žena na javnoj sceni, koja plijeni ne samo svojim besprijekornim modnim stilom, već i prirodnim i njegovanim izgledom. Nedavno se pokazala s platinasto plavim uvojcima, pa smo je neko vrijeme viđali s dugom kosom, a prilikom posjeta Rimu, promovirala je svoju novu, kraću bob frizuru.

Uvijek profinjenoj i ženstvenoj pjevačici ovakav bob savršeno pristaje a sudeći po komentarima i njezini pratitelji su oduševljeni tom promjenom. Jedna od pratiteljica je išla toliko daleko da joj je zatepala: 'Muza umjetnosti, ljepote, karizme, a nadasve osmijeha kojim okupa grad i sve oko sebe'. Osim obožavatelja, Nininu promjenu prokomentirale su i kolege poput pjevačice Jelene Rozge koja joj se javi na gotovo svaku objavu.

Inače, sa sličnom varijantom bob frizure, Ninu Badrić publika je upoznala na početku karijere, ranih devedesetih. I kasnije smo je više puta viđali s takvom varijantom kose. 'Naravno da mi laskaju komplimenti na račun izgleda i da mi miluje sujetu kad se svi iznenade kad im kažem koliko godina imam pa mi daju uredno puno manje. No ja sam kompletna osoba koja puno ulaže, možda čak i najviše, u svoj duh. Kad je duh mlad i lijep godine su samo zaista broj', rekla je nedavno za tportal.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX