to može samo ona

Nikolina Ristović: Posebno modno izdanje za važan dan

04.12.2017 u 12:06

Bionic
Reading

Stajling na kakvom bi joj pozavidjele trendseterice s ulica svjetskih metropola i izraz lica na koji se ne možete ne rastopiti od dragosti prizor je na zadnjoj objavljenoj fotografiji popularne voditeljice. Nikolina Ristović posebno je sredila sebe i svoju mlađu kćer za proslavu njezina trećeg rođendana

Rođendani su dani kada svi žele izgledati besprijekorno. Ponosna mama Nikolina Ristović objavila je fotografiju sebe i svoje princeze koja je proteklog vikenda proslavila treći rođendan te je dobila mnoštvo komplimenata, što ne treba čuditi jer su obje izgledale savršeno.

I dok je preslatka mala fashionistica Una blistala u haljinici od ružičastog tila A-kroja s volanima, Nikolina je odjenula usku i seksi crnu haljinu, a stajling je začinila efektnim neonskoplavim čizmama do iznad koljena te je po tko zna koji put pokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Gettin’ ready for the birthday party 🎉 ... #birthday girl

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Una Sofija voditeljičina je druga kćer, koju je dobila u braku s povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem, kojem je sudbonosno ‘da’ rekla 4. rujna 2013. godine na raskošnom vjenčanju u Monte Carlu.

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL