U SVOM STILU

Nikolina Pišek pomela konkurenciju na glamuroznoj reviji

06.10.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Na velikoj samostalnoj reviji na Zagrebačkom velesajmu, modni dvojac Elfs predstavio je novu kolekciju za aktualnu sezonu, a priliku za blistanje na reviji među mnogobrojnim poznatim licima iskoristila je i voditeljica Nikolina Pišek Ristović

I dok se većina Hrvatica na glamuroznoj reviji očekivano pojavila u kreacijama s potpisom Elfsa, Nikolina Pišek ostala je vjerna svom specifičnom stilu i vještom spajanju naizgled nespojivih odjevnih komada.

Ormara hrvatske voditeljice ne bi se posramile ni najzahtjevnije svjetske trendseterice, a na reviji je zablistala u izdanju upotpunjenim zanimljivim dizajnerskim komadima.

  • +56
Na Zagrebačkom velesajmu održana modna revija ELFS-a Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/Pixsell

Minijaturna pastelnoroza haljina viđena na Nikolini djelo je popularne irske dizajnerice Simone Roche, a stiže s neodoljivim detaljima bisera, volana i kariranog uzorka. Razigran model haljine Nikolina je nosila uz crne grilonke i platformice od crvenog baršuna. 

Maybe you'll think pink is girly, but seriously, pink is bold statement.

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Izdanje za praćenje revije iz prvih redova obogatila je bajkerskom jaknom brenda Givenchy, a torbica modne kuće Prada postala je pravi mamac za poglede zahvaljujući otkačenim detaljima poput roza krzna.  

  • +13
Poznati na Elfsovoj reviji Izvor: Pixsell/Cropix / Autor: Pixsell, Cropix