Nikolina Pišek

Nikolina Ristović i kćer Una Sofija: Najstylish duo na sceni

27.10.2017 u 20:24

Bionic
Reading

Često je na listi najbolje odjevenih Hrvatica jer svakim svojim pojavljianjem u javnosti, svakom novom objavom pokazuje itekako zna iskombinirati modne trendove. Osobito Nikolina Ristović oduševljava kad se stilski uskladi sa svojom preslatkom mlađom kćeri Unom Sofijom

Ovog puta Nikolina Ristović svoju je princezu za izlazak u grad odjenula u ružičasti kaputić, traperice i bajkerske čizmice, a ona je odjenula crnu kombinaciju i kao uvijek do sad dokazala da nema toga što na njoj ne izgleda dobro. Lijepa voditeljica uživa u majčinstvu i vremenu sa svojom mlađom kćeri i suprugom Vidojem u Beogradu, gdje žive a cure posebno paze na modu, kada su u pitanju izlasci.

Majka 20-godišnje Hane koja od prošle godine studira medicinu na čuvenom Kings collegeu i malene Une Sofije s ponosom često pokazuje koliko drži do svog izgleda. Posebno je ponosna i na svoje dvije mezimice te koristi svaku priliku da javno progovori o njima pa je tako Nikolina Ristović nedavno izjavila da je, bez obzira kojim je putem dijeljena, roditeljska ljubav ona potpuna.

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL