MODNA PROFESIONALKA

Nikolina Pišek Ristović zna kako nositi vodeći trend sezone

11.04.2019 u 11:09

Bionic
Reading

Romantične haljine postale su još prošle godine zaštitni znak proljetno-ljetne sezone, a isto se očekuje i ove. Zna to jako dobro i trendseterica Nikolina Pišek, koja je svoju crvenu cvjetnu haljinu izvrsno uklopila u dnevni stajling

Da jako dobro zna baratati s modnim trendovima te istima dati dozu osobnosti Nikolina Pišek Ristović već je dokazala nebrojeno puta. No svakim novim stajlingom dodatno nas oduševi.

Za opušteni dan godišnjeg odmora u Parizu gdje uživa s kćerkicama, Pišek se odlučila za efektnu, a istovremeno vrlo praktičnu i udobnu haljinu. Crvena haljina s cvjetnim uzorkom u midi kroju te s pristojnim dekolteom na nekadašnjoj voditeljici izgledala je sjajno, a zavodljiva brineta ovoga ju je puta ukomponirala s kaubojskim gležnjačama na petu.

Nekad poznato lice s malih ekrana identičnu je haljinu već nosila prošle zime kada je pokazala da ju se jako dobro može isfurati i u hladnim mjesecima uz visoke seksi čizme.

Za sve ljubiteljice mode i ženstvenih krojeva, tportal je nedavno izdvojio najljepše i najpristupačnije haljine za toplije dane koje možete pogledati OVDJE.

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL