U SHOWU 'MASKED SINGER'

Nikolina Pišek izgleda senzacionalno u upečatljivoj kreaciji koju potpisuje poznata britanska dizajnerica

25.03.2023 u 22:11

Bionic
Reading

Nikolina Pišek, voditeljica 'Masked Singera' ponovno je oduševila modnim odabirom u večerašnjoj emisiji

Za večerašnju epizodu odabrala je svilenu žutu haljinu britanske dizajnerice Stelle McCartney koja joj je pristajala kao salivena.

Stilist Petar Trbović otkrio je što je bila misao vodilja za večerašnju kombinaciju.

'Atmosferu proljeća u zraku večeras smo željeli uvesti i u naš Masked Singer studio pa smo se odlučili za toalete izražajnih boja koje pršte vedrinom i optimizmom. Nikolina nosi svilenu haljinu s potpisom slavne dizajnerice Stelle McCartney. Vibrantna žuta i detalji optočeni Swarovski kristalima jednostavnoj lepršavoj formi daju dozu glamura sedamdesetih kao u vrijeme partyja koje je svojim muzama priređivao Yves Saint Laurent', objasnio je stilist.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAJA BOTA

Proljetni look u intenzivnoj nijansi koja privlači poglede dodatno je istaknula frizura: kosa stilizirana u guste kovrče kao i glamurozni make up.

Inače, novi zvjezdani misteriji, ljuta bitka panelista za trofej 'Zlatnog uha', senzacionalne izvedbe hitova koje znaju baš svi, prvi troboj sezone te najbolja televizijska zabava subotom – sve to čeka gledatelje u trećoj epizodi 'Masked Singera'.

Nakon proslavljene skijašice Nike Fleiss koja se skrivala ispod maske Dine i olimpijskih pobjednika Martina i Valenta Sinkovića koji su sve raznježili kao Pasta i Četkica, stiglo je vrijeme da još jedna poznata osoba skine svoju sjajnu masku i iznenadi paneliste, ali i brojne gledatelje.

Večeras slijede novi nastupi već dobro znanih pet maski koje su se gledateljima predstavile su prvoj emisiji - čupavog Čudnovišta, rasplesanog Mede, frajera Banane, elegantne Leptirice i zabavljačice Flamingice.

I dok će dvije maske zapjevati u napetom dvoboju, preostale tri odradit će prvi troboj sezone!