ANA BEGIĆ TAHIRI

'Nikako da skinem još te tri proklete kile'

28.06.2013 u 15:54

  • +5

Poznati na promociji proizvoda za mršavljenje

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Glumica Ana Begić upoznala je goste Posha s novim proizvodom kojim je skinula čak 14 kilograma

Ambasadorica Nupo proizvoda u Hrvatskoj Ana Begić Tahiri svjedočila je jučer na prezentaciji Nupo prehrane o promijeni svojih navika.

'Sad to više ne gledam kao dijetu. Nego je to sad moja prehrana i način života. To je prehrana na kojoj je izvedeno preko 50 kliničkih studija. Čovjeku kad se pokaže krvna slika koja je prije bila loša, a sada je genijalna i kad nikad nema osjećaj malaksalosti i nema potrebu za brljanjem i odustajanjem, to je to. Dobro je što to može biti baza ili sporedna stvar u životu', kaže Ana koja još uvijek ima želju skinuti kile iako izgleda bolje nego ikada.

'Ja još skidam neke kile. Čisto sebe radi. Da sam zadovoljna, zadovoljna sam. Ali kad sam došla tako blizu cilja, neću sad odustati. To je jedan mali broj koji sad ide najteže. Mislim da je užasno lako skinuti 15–20 kilograma, ali proklete tri nikako', smije se Ana koja najviše žudi za spavanjem.

'Ono za čim žudim je spavanje, jer Lana još uvijek ne spava cijelu noć. Recimo da se veselim gostovanjima, jer prva odem u sobu i spavam', dodaje.