prvi dojam je najvažniji

Nikada lakše do prekrasnog osmijeha - ostavite najbolji prvi dojam zahvaljujući prekrasnim zubima

22.09.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Samopouzdanje otvara vrata prema uspjehu, a ključ samopouzdanja je prekrasan osmijeh. Danas se naglasak stavlja na estetiku u svakom segmentu života; prvi dojam je najvažniji kad nekoga upoznajete, a prvo što ćete primijetiti jest osmijeh. Blistavi, bijeli i zdravi zubi ono su što svaka osoba želi imati, a to upravo radi tim u Esthetic Dental Centru

Moderna klinika u Zagrebu oaza je zdravlja i ljepote osmijeha, a predvodi ju renomirani dr.med.dent. Daniel Baketić s višegodišnjim iskustvom. Njegova želja bila je izgraditi brend u dentalnoj medicini koji će biti prepoznatljiv po svojoj inovativnosti, individualnosti te minimalno invazivnom pristupu.

U Esthetic Dental Centru možete kreirati svoj savršen osmijeh i snove pretočiti u stvarnost. Uz pomoć fotografija iz vlastitog foto studija izrađuje se digitalni dizajn osmijeha kako bi pacijent vidio krajnji rezultat. Osim digitalnog prikaza isproba se dizajn i direktno u ustima, za konačnu potvrdu plana terapije.

Metode kojima stvaraju prekrasne osmijehe individualne su za svakog pacijenta – kreću od najmanje invazivnih: pomicanje zuba nevidljivim aparatićem (Invisalign®), izbjeljivanje Phillips ZOOm lampom, kompozitne ljuskice, keramičke ljuskice, keramičke krunice, a slučajeve nedostatka zuba rješavaju dentalnim implantatima premium brendova (Straumann, Nobel, MIS) te sustavom all-on-4.

Dr. Baketić član je upravnog odbora Europskog društva za estetsku stomatologiju te međunarodni edukator za tvrtku Dentsply Sirona u području estetske stomatologije. Ugradio je više od 1000 keramičkih ljuskica u svojih 20 godina rada, a njegovim ljuskicama mogu se pohvaliti i pjevač Luka Nižetić te TV voditeljica Marijana Batinić.

Klinika je referentni centar za tvrtku ACTEON i minimalno invazivnu stomatologiju. Pomoću piezo sustava održava se oralna higijena pacijentima, liječe parodontološke bolesti, vade zubi i ugrađuju implantati, a sve to bez agresivnog pristupa noževima i oštrim instrumentima. Oporavak nakon ovakvih zahvata je instantan i bezbolan.

Da Esthetic Dental Center ne brusi zdrave zube ukoliko nema potrebe potvrđuje sljedeći klinički slučaj.

Mnogo ljudi bori se s problemom bijelih mrlja po zubima, što su zapravo hipomineralizacije cakline i/ili dentina. Uzroci tome mogu biti prirođeni ili kao posljedica nošenja fiksnog aparatića za zube. Najsuvremenija ICON tehnologija rješava hipomineralizacije zatvarajući ih organskom smolom te time eliminira potrebu za brušenjem takvih zuba i postavljanjem keramičkih nadomjestaka.

Anja Ožanić, Miss Sporta 2019., također je imala problem bijelih mrlja po svim zubima. Tim doktora iz Esthetic Dental Center-a omogućio joj je savršen osmijeh za koji nije ni znala da može imati. Prekrasna i posebna Anja sada se smije i više no prije!

Razlog zbog kojeg pacijenti koji već dugi niz godina dolaze u ovu kliniku jest atmosfera koju stvara cijeli tim osoblja. Tim funkcionira kao jedna velika obitelj, puna pozitivne energije i razumijevanja, pa tako žele da se i njihovi pacijenti osjećaju kad god dođu. U prilog im ide moderan ambijent nove klinike koji opušta samim ulaskom u čekaonicu, pa time i u svaku ordinaciju.

Dolaskom u Esthetic Dental Center prepuštate se u ruke vrhunskih stručnjaka u dentalnoj medicini, a savršen osmijeh je zagarantiran!

Stoga se javite s povjerenjem na broj telefona 01/557 38 39 ili 091 222 55 73, a možete i putem e-maila na info@estheticdentalcenter.hr.