LEŽERNIJI STAJLING

Nikad zgodnija Melania Trump blista i u trapericama

07.02.2017 u 10:10

Melania Trump u plavoj vesti i bjelim hlačama

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Prva dama SAD-a Melania Trump zajedno sa suprugom Donaldom stigla je u njihov privatni klub Mar-a-Lago u Palm Beachu i svaki dan zajedničkog boravka u luksuznom odmaralištu otkrila po jedan odličan outfit

Nakon što je oduševila prelijepom haljinom u boji fuksije s Diorovim potpisom, Melania Trump uskočila je u bijele traperice pa opet dokazala da će biti jedna od najelegantnijih prvih dama SAD-a.

Melania je zajedno s Donaldom Trumpom u njihov privatni klub stigla u pomalo netipičnom outfitu jer je štikle zamijenila crvenim balerinakama. Ravne cipele upotpunila je mini haljinom u istom tonu, ali je već uvečer zablistala na svečanoj večeri povodom 60. obljetnice udruge Crveni križ u prelijepoj haljini s potpisom slavne modne kuće Dior. Damski, elegantni look prva dama nije zapostavila niti tijekom praćenja spektakla Super Bowl, koji je također pratila iz Mar-a-Laga.

Mr. & Mrs. Trump welcome cheerleaders and musicians ?? #melaniatrump #donaldtrump

Videozapis objavljuje MELANIA TRUMP & IVANKA TRUMP (@melania_ivanka_trump)

Bijele traperice s kraćim nogavicama istaknule su savršenu liniju nekadašnje manekenke, a eleganciju je postigla finom vestom u nježno plavoj boji te bijelim štiklama. Vesta je napravljena od janjeće vune pa je posebno ugodna za nošenje i mekana, a Melania je odabrala model s potpisom Victorije Beckham. Budući da se radi o janjećoj vuni, ne čudi da naizgled obična vesta ima cijenu od 7.600 kuna.

Dotjerana Melania, poznata kao velika ljubiteljica luksuznih stvari i brendirane odjeće, stajling je zaokružila kultnom Chanelovom torbicom 2.55 koja je četiri puta skuplja od veste Victorie Beckham, ali i modna investicija jer takvim modelima cijena s godinama samo raste. Damski look lijepo je istaknula i bijelim štiklama odnosno modelom s potpisom Christiana Louboutina.