LJUBIČASTA RASKOŠ

Nikad vitkija Oprah Winfrey ponovno je privukla pozornost na crvenom tepihu

08.01.2024 u 12:28

Oprah Winfrey

Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Novu liniju američka medijska mogulica ove je nedjelje ponosno istaknula na crvenom tepihu 81. dodjele Zlatnih globusa u Los Angelesu

69- godišnja Oprah Winfrey posljednjih tjedana eumorno puni medijske stupce svojom vidljivo vitkijom figurom. Kako je priznala javnosti, rezultat je korištenja lijekova poput Ozempica, a na crvenom tepihu istaknula ju je pripijenom haljinom ljubičaste boje.

Asimetričnog dizajna ovratnika i od sjajnog baršuna sa uzorkom, spomenuta kreacije stiže s potpisom luksuzne francuske kuće Louis Vuitton.

U posljednjih nekoliko mjeseci, kako je otkrila, uspjela je izgubiti više od 18 kilograma, a za dramatičnu transformaciju figure koristila je lijekove za mršavljenje, što je obrat u odnosu na njezino prethodno poricanje korištenja Ozempica i sličnih lijekova za mršavljenje.

Prošlog je mjeseca izjavila kako tablete za mršavljenje koristi po potrebi, kao 'alat za upravljanje težinom'.

'Činjenica da postoji medicinski odobren recept za kontrolu tjelesne težine i očuvanje zdravlja, donijela mi je olakšanje', priznala je slavna voditeljica.

Na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa nastupila je u ulozi prezenterice, istovremeno pruživši podršku mjuziklu 'The Color Purple' kojeg je koproducirala.