JENNIFER LAWRENCE:

'Nikad neću imati Twitter'

11.11.2014 u 18:27

Bionic
Reading

U nedavnom intervjuu na BBC-ovom Radiju 1 Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson i Liam Hemsworth dobro su se zabavili, a mlada glumica rekla je kako nema namjeru imati Twitter

Jennifer Lawrence i njeni kolege iz serijala 'Igre gladi', Liam Hemsworth i Josh Hutcherson razgovarali su s ekipom BBC-ovog Radija 1. Mlada glumica otkrila je par zabavnih sitnica o sebi.

'Nikad neću imati Twitter. Nisam vrlo dobra s telefonima i tehnologijom. Ne stignem odgovoriti ni na svu elektronsku poštu pa mi je ideja Twittera nezamisliva. Zapravo, ne razumijem o čemu se radi. Meni je to enigma o kojoj ljudi pričaju. To je u redu. Poštujem to, no nikad neću imati Twitter. A ako ikad vidite stranicu Facebooka, Instagrama ili Twittera na kojoj piše da sam to ja, vjerujte da to nije istina', rekla je Jennifer Lawrence.

Mlada glumica bila je boležljiva ovih dana – čak se jednom onesvijestila. Tijekom intervjua se dobro našalila na račun Hemsworthovog naglaska i njegove hipohondrije. Ni Lawrence, ni Hutcherson ne vole se gledati u 'Igrama gladi' jer su prekritični prema svojoj glumi.

Lawrence je dodala kako joj je posebno drago što je Novozelađanka Lorde radila glazbu za film.