JEDNOSTAVNO PRELIJEPA

Nikad ljepša Salma Hayek u bikiniju

01.09.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Dok se veći dio Europe i SAD-a smrzava na niskim temperaturama, bogati i slavni uputili su se u toplije krajeve. Među njima je i slavna glumica Salma Hayek koja se s obitelji odmara na sunčanom St. Bartsu gdje uživa u kupanju i zabavi na moru

Prelijepa glumica sa suprugom, francuskim biznismenom i nasljednikom modno-luksuznog carstva LMVH Francoisom-Henrijem Pinaultom, kćerkom Valentinom i prijateljima uživa na odmoru u komadiću tropskog raja – St. Bartsu. Ovo omiljeno odredište svjetskih bogataša dio je Malih Antila, a pripada Francuskoj i posebno je popularno među svjetskim jet-setom u razdoblju oko Nove godine.

Slavna 48-godišnja glumica snimljena je kako uživa na luksuznoj jahti, a teško je ne primijetiti da u crnom bikiniju izgleda senzacionalno.

Lijepa latina zbog svojih raskošnih oblina i istesane figure izaziva i zavist i divljenje kod pripadnica ljepšeg spola pa je zaista teško povjerovati da je prošlo više od 20 godina otkako je svojom pojavom u filmu 'Desperado' opčinila Hollywood, ali i muški rod širom svijeta.


Budući da veći dio godine živi u Francuskoj, glumica priznaje da ponekad zna pretjerati u uživanju u razvikanoj francuskoj kuhinji. 'Nikad nisam bila tip mršave cure. Ponekad sam, priznajem, bila na granici da postanem debeljuškasta, ali sam zato uvijek sretna. Svatko ima neku slabost, a moja je hrana. Ako voliš hranu i crno vino i onda još k tome preseliš se u Francusku, znači da ti je u isto vrijeme jako dobro, ali i loše.'

No otkrila je i što se krije iza njezine današnje zavidno vitke linije. 'Da nisam zaljubljena, sigurno bih se puno brže opustila. Ljubav mi daje taštinu potrebnu da se ne predam tako lako. Nisam nužno tašta, ali kad sam dobila preko dvadesetak kilograma u trudnoći, ipak me to pogodilo. Otad se barem trudim oko svoje linije', priznala je Salma.