SVE JE OČARALA

Nikad izazovnije izdanje plus size ljepotice

18.08.2016 u 17:45

Bionic
Reading

Svaka fotografija koju Ashley Graham objavi na društvenim mrežama sakupi nevjerojatan broj lajkova, posebno kada se fotka u ovako izazovnim krpicama

Čak i ako ne pratite svijet mode ili suludo plaćene manekenke, one najuspješnije u svome poslu, za plus size ljepoticu Ashley Graham vjerojatno ste čuli. Ona je, baš poput naše Lucije Lugomer, dokaz da polako dolazi kraj ljepoti definiranoj u najmanjem konfekcijskom broju pa ne čudi da ih podržavaju žene i muškarci diljem svijeta.

A Ashley Graham svoje obline slavi svakom prilikom, bilo da dijeli privatne trenutke, bilo poslovne uspjehe. Na posljednje postavljenim fotkama radi se o pripremama za novu sezonu showa'America's Next Top Model'. Lijepa Ashley za sada ne otkriva koja će biti njezina uloga u showu, ali zato plijeni pažnju fanova izazovnim stajlinzima.

#ANTM look by the kings @makeupvincent & @andrewfitzsimons

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Nakon dvije uske haljine koje su istaknule sve njezine atribute, možda najpopularnija plus size ljepotica današnjice zablistala je u mrežastom topu. Uska pencil suknja dodatno je istaknula sve njezine obline dok je struk naglasila remenom.


O njezinoj popularnosti dovoljno govori činjenica da je u svega nekoliko sati dobila preko 50.000 lajkova, a fotografija u zlatnom kupaćem kostimu također nije prošla bez mnogobrojnih pohvala i pozitivnih komentara.

#beautybeyondsize #bts #myswimbody

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)