NEOBIČNA KOMBINACIJA

Nijedna baka nije ovako chic: Neuništiva Diane Keaton zvijezda je novog spota Justina Biebera, a u njemu nosi genijalnu odjeću

09.10.2021 u 12:08

Bionic
Reading

Istog dana kada je na Amazonu objavljen njegov koncertni dokumentarni film 'Justin Bieber: Our World', Justin Bieber izbacio je spot za pjesmu 'Ghost', u kojem glumi Diane Keaton. Slavna oskarovka koja glumi Bieberovu baku, a spot počinje s njih dvoje koji oplakuju gubitak supruga i djeda

Glumica Diane Keaton zvijezda je spota 'Ghost' Justina Biebera, a u njemu glumi njegovu pjevačevu baku, koja je, trebamo li to uopće naglašavati, jako chic. Diane Keaton poznata je po svom prepoznatljivom modnom stilu, a ova ljubiteljica crno bijelih kombinacija u Bieberovom spotu nosi odjeću iz svog ormara i savršeno utjelovljuje najchic baku koju možete zamisliti.

Bieber je tražio da baš ona glumi baku u spotu, otkrila je slavna oskarovka. 'Nazvao me i odmah sam rekla 'da, naravno'. Mislim da je pjesma divna', rekla je Keaton za Vogue, koja za slavnog glazbenika ima samo riječi hvale: 'On je strašno šarmantan'.

  • +13
Diane Keaton i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Def Jam/Vevo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Priznala je da joj se svidio fluidniji pristup glumi u spotu, koji je ujedno prvi u njezinog bogatoj glumačkoj karijeri. 'Čitav svoj život bila sam glumica i morala sam učiti tekst, ali ovo je bilo potpuno opušteno iskustvo. Nitko mi ni u jednom trenutku nije rekao što da radim zbog čega je cijelo iskustvo bilo još zabavnije', kaže Keaton.

Ova pomalo ekscentrična modna ikona na snimanje je ponijela komade iz vlastitog ormara i, naravno, nezaobilazne šešire.

'Svojim šeširima ne znam broj, a zadržala sam sve stare primjerke. Za mene je šešir prijatelj', kaže glumica.

Justin Bieber - Ghost Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Outfiti u spotu odgovaraju mom stilu jer su zaista moji. Neki su doista iz mog ormara, a imala sam i neke predivne komade iz Guccija', kaže Keaton koja u jednom kadru, dok se s Bieberom vozi u vintage kabriolet Corvetti nosi predivan karirani kaput s potpisom Guccija, a pjevač je odjeven u hlače modne kuće Marni i bombe jaknu brenda Aimé Leon Dore.

'Taj kaput je genijalan. On mi je najdraži komad. Kaput je najbolja moguća stvar na svijetu za osobu poput mene, što je malo čudno. Ali nećemo se varati, prihvaćam činjenicu da sam i sama pomalo čudna', rekla je glumica.

U drugoj sceni Bieber kupuje baki (Keaton) novi outfit i izvodi je u grad. U toj sceni on nosi vintage rugby majicu i Balenciagine traperice, dok Keaton nosi vlastiti, naravno jako chic, kaput brenda Comme des Garçons ukrašen jako širokim pojasom, što je njezin zaštitni znak.

U spotu se puno pažnje pridavalo detaljima, posebno odjeći, pa tako u sceni sprovoda Bieber nosi Saint Laurentovo odijelo, a Keaton jaknu Louisa Vuittona, a u preostalim kadrovima glumicu se može vidjeti u njoj svojstvenim komadima s potpisom Nicka Fouqueta, Thoma Brownea i Marka Barona.