ISPOVIJEST LANE BIONDIĆ:

'Nije istina da propadamo'

29.04.2014 u 17:01

Bionic
Reading

Poduzetnica i supruga Dragutina Biondića, Lana Biondić demantirala je sve glasine vezane uz propast lanca njihovih trgovina

Lana Biondić, koja se etablirala svojom modnom markom S.dress, u razgovoru za Jutarnji list demantirala je glasine o propasti svog poslovnog carstva.

'Ponosna sam. Uskoro izlazi i moja prva kolekcija kupaćih kostima S-beach koji se sa zalaskom sunca i izlaskom mjeseca pretvaraju u predivne večernje haljine. Moje kreacije nosi supruga Christiana Balea te Katie Readman, londonska it-girl i prijateljica sestara Middleton. Naš problem postaje to što je većina modela uglavnom rasprodana pa smo neke poznate osobe u inozemstvu morali i odbiti, jer haljine koju su željeli jednostavno više nema', rekla je.


Glasine o zatvaranju lanca njihovih trgovina Heruc intenzivirale su se nakon kraha Centar Banke, čiji je Dragutin Biondić bio većinski vlasnik. Lana tračeve demantira.

'Tračevi i glasine porez su na uspjeh. Mi ga redovito plaćamo već 13 godina, no drže nas zajedno. I svako toliko nas dobro nasmiju', zaključila je.