BIEBSOV TIM TVRDI:

Nije istina da je Bieber postao otac!

03.11.2011 u 11:45

Bionic
Reading

Trač da je mladi Justin Bieber (17) postao otac tromjesečne bebe, poput lavine se proširio internetom, no njegov je PR tim to brže-bolje opovrgnuo

'Još nismo dobili nikakvu obavijest o toj tužbi. No zaštitit ćemo na sve načine Bieberov ugled jer je riječ o neutemeljenim i tendencioznim optužbama. To je izmišljotina i potpuna neistina', kaže Justinov PR menadžer.

Kako je ranije objavljeno, 20-godišnja Amerikanka na sudu je zatražila da se pjevač podvrgne testu očinstva tvrdeći da je mlada zvijezda otac njezine tromjesečne bebe. Mariah Yeater iz Kalifornije, prenijeli su neki mediji, tvrdi da je imala seksualne odnose s maloljetnom zvijezdom 25. listopada prošle godine, kada je imala 19 godina, nakon njegovog koncerta.

Inače, Bieber je 1. studenoga objavio božićni album 'Under the Mistletoe', a nastupit će i na dodjeli MTV-jevih europskih nagrada u Belfastu u nedjelju, 6. studenoga. Dodjelu nagrada vodit će Justinova djevojka Selena Gomez kojoj sigurno nije lako čitati o najnovijim tračevima o njezinom dečku.