NEOBIČAN GOST

Nicole Richie na svadbu pozvala slona

12.12.2010 u 14:05

Bionic
Reading

Nakon dugogodišnje veze i dvoje djece, Nicole Richie i Joel Madden napokon su odlučili jedno drugome reći sudbonosno 'da'

Na imanju njezina oca, Lionela Richieja, pred oko 130 uzvanika, obitelji i najbližih prijatelja, par se obvezao na zajedništvo i u dobro i u zlu. Još više od mladenaca, pažnju je privukao jedan od gostiju, veliki slon, no ostalo je nepoznato je li tamo nastupao ili se samo družio s ostalim gostima.

Osim detalja u vidu neobičnog gosta, vjenčanje je bilo vrlo tradicionalno. Zabava i ceremonija održali su se u vrtu imanja mladenkinog oca Lionela, u dva, specijalno za tu priliku podignuta šatora. 'Sve je bilo u stilu starog Hollywooda. Nicole je željela elegantnu zabavu samo za svoje najbliže koju će pamtiti kao svoj vrlo poseban dan', rekao je bliski izvor za People Magazine.

Nicole je nosila ručno sašivenu vjenčanicu Marchesa vrijednu 20.000 dolara, a prstenje je dizajnirao poznati draguljar Neil Lane. Nicoleina kuma bila je Masha Gordon, a Joelov kum Benji Madden. U vezi su četiri godine, roditelji su dvoje djece, a zaručili su se prošle godine u veljači.