CRNA ELEGANCIJA

Manje je uvijek više, a holivudske plavuše to dokazuju u vječnom klasiku

03.04.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Poznate holivudske plavuše, glumica Kirsten Dunst i američka 'it' djevojka u eri Y2K, Nicole Richie, posljednjih dana marljivo promoviraju svoje nove projekte

Distopijski akcijski film 'Civil War' novi je adut producentske kuće A24, sa slavnom Kirsten Dunst u glavnoj ulozi.

Nakon Londona, njegova promo turneja nastavila se u Los Angelesu, a na njegovoj svečanoj premijeri posebnu pozornost osigurala je njegova glavna zvijezda.

Da su crne haljine siguran odabir koji zrači elegancijom na crvenom tepihu, nebrojeno puta dokazala je zvijezda 'Prijatelja', Jennifer Aniston, a sada i Kirsten Dunst.

  • +3
Kirsten Dunst Izvor: Profimedia / Autor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM/Shutte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za premijeru filma 'Civil War' odabrala je crnu haljinu s halter ovratnikom - djelo američkog brenda Rodarte u čijoj je romantičnoj haljini za Uskrs oduševila slavna Kendall Jenner.

Uz Dunst, u crnoj haljini ovoga tjedna pozornost je ukrala i Nicole Richie.

Ova 'it' djevojka s početka milenija i kći slavnoga Lionela Richieja ostvarila je naslovnu ulogu u remakeu filma 'Don't Tell Mom the Babysitter's Dead' iz 1991. godine, čija je svečana premijera početkom tjedna održana u Los Angelesu.

Nicole Richie Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas 42- godišnja Richie za premijeru je odabrala vječni modni klasik s twistom - malu crnu haljinu sa metalnim ovratnikom avangardnog izgleda, po uzoru na masivnu ogrlicu zlatnog sjaja.

Upravo ovaj efektan detalj otkrio je da njezinu kreaciju potpisuje modna kuća Schiaparelli na čelu s američkim dizajnerom Danielom Roseberryjem.

Njezin upečatljiv izgled naglasila je omiljenim smokey eye make-upom, dok je kosu prošaranu plavim pramenovima stilizirala u zalizanu punđu s razdjeljkom.