OSVAJAJU IZGLEDOM

Nicole Kidman sve je oduševila kolekcijom kaputa u hit seriji, a mi smo pronašli njihove jeftine verzije

27.11.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Slavna Nicole Kidman glavna je zvijezda nove hit serije HBO-a, napetog psihološkog trilera 'Slom' u kojem utjelovljuje lik privilegirane terapeutkinje Grace Fraser, a zahvaljujući kostimografskim rješenjima Signe Seijlund, pažnju na malim ekranima privlači svojim zanimljivim stilom odijevanja u boho maniri

Većina scena prve sezone nove hit serije HBO-a snimljena je na ulicama New Yorka a na kojima je lik Grace Fracer, kojeg utjelovljuje 53- godišnja oskarovka Nicole Kidman, redovito odskakala svojim statement modelima kaputa.

Kao što je slučaj s brojnim visokobudžetnim serijama, njezini kaputi viđeni na malim ekranima djelo su renomiranih dizajnerskih brendova i samim time nedostupni običnim smrtnicama, no ukoliko poželite u svojoj kolekciji u ormaru imati kapute koji neodoljivo podsjećaju na one kakve je nosio lik terapeutkinje Grace Fraser u seriji 'Slom', pronašli smo nekoliko jeftinijih alternativa.

  • +4
Nicole Kidman u HBO-ovoj seriji 'Slom' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Zeleni kaput

Čak i ako dosad niste imali priliku pogledati novu seriju s Nicole Kidman u glavnoj ulozi, do sada ste zasigurno naletjeli na njezino izdanje iz serije u statement modelu zelenog kaputa. Ovaj model kaputa, koji teži nevjerojatnih sedam kilograma, kreiran je isključivo za lik kojeg tumači Nicole Kidman, a osim bojom ističe se posebnom vrstom materijala koja ponekad izgleda zgužvano ili ukrašen uzorkom.

Jeftinije alternative

Baršunasti, crveni kaput

Sljedeći na popisu pamtljivih kaputa terpautkinje Grace Fraser je baršunasti model u bordo crvenoj boji koji izgleda posebno primamljivo za nošenje u novoj blagdanskoj sezoni. Ovaj kaput djelo je poznatog talijanskog brenda Max Mara, a brojni brendovi nude njegove jeftinije alternative.

Vuneni kaput u boji burgundca

Da je lik Grace Fraser stvaran, zamišljamo da bi ovaj model kaputa bio njezin omiljeni, svakodnevni odabir. Klasičnog dizajna i u zavodljivoj boji burgundca, ovaj kaput djelo je poznatog američkog dizajnera Phillipa Lima i u potpunosti je rasprodan.

Jeftinije verzije

Baloner ukrašen cvjetnim uzorkom

U teoriji, kaputi ukrašeni efektnim uzorkom mogu djelovati pomalo napadno, no cvjetni model Grace Fraser s potpisom brenda Etro uključuje tamne i suptilne detalje koji se izvrsno stapaju s bež bojom balonera.

Jeftinije verzije