PRIRODNA LJEPOTA

Nicole Kidman plijenila pažnju s minimalno šminke i zakopčana do grla

03.11.2019 u 18:05

Bionic
Reading

Na promociji filma 'Bombshell' u Los Angelesu 52-godišnja Nicole Kidman u prvi plan je stavila svoj mladoliki izgled, a to nije promaknulo oku fotografa koji je napravio seriju fotografija nevjerojatno zategnutog lica lijepe Australke

Kako bi istaknula svoju prirodnu ljepotu, Kidman je na lice nanijela minimalno šminke. Uz njegovane obrve, Nicole je nanijela tek nešto maskare na trepavice, malo rumenila na obraze i ružičastog sjajila na usne.

Kako bi zategnuta koža još više došla do izražaja, Nicole je kosu svezala u rep, puštajući da joj samo nekoliko pramenova puzi niz lice.

I odabirom konzervativnije odjeće, crne bluze i sakoa te sivih hlača, glumica je poglede usmjerila prema svom mladenačkom licu, kojega duguje zdravoj prehrani, aktivnom načinu života i korištenju krema za sunčanje.

O tome je javno progovorila još 2007. godine kad su nakon glume u filmu 'Moulin Rouge!' krenule glassine da se podvrgnula estetskim operacijama. Kidman je te glasine opovrgnula i objasnila da svoju besprijekornu kožu može zahvaliti zdravom načinu života.

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Magnus Sundholm / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Bit ću iskrena, potpuno sam prirodna. Mažem si kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što mogu to reći', rekla je glumica tada za Marie Claire.

Međutim, četiri godine kasnije Nicole je otkrila za njemački časopis TV Movie kako se podvrgnula tretmanima botoksom.

'Isprobala sam dosta toga, ali osim sporta i dobre prehrane većina toga ne djeluje. Probala sam čak i botoks, ali nije mi se sviđao izgled moga lica nakon toga', otkrila je Nicole i dodala kako ga više ne koristi, zadovoljna što ponovno može pomicati čelo.

Izvor: Wochit / Autor: tportal.hr