FASHION GURU

Lepa Brena izgleda k'o avion, nitko joj nije mogao konkurirati, pa ni wannabe Merilinka u koju se Šuput odjenula

  • 09.03.2023 u 11:32

  • Bionic
    Reading

    Na premijeri kazališne predstave o Lepoj Breni pojavila su se brojna poznata lica, no zvijezda večeri očekivano je bila samo Brena, a izgleda - sjajno

    Kad je Lepa Brena u pitanju, sve se prodaje kao alva, nažalost niti jedna zvijezda neće doseći takvu popularnost kakvu ona ima. OK, nije ona Tina Turner, ali za nas kao da je, pa nije ni čudno to da je napravljena i predstava po njoj.

    Mnogi su se pojavili na premijeri, uključujući samu Brenu u crnom kombinezonu i ljubičastim čizmama te s bijelom birkinicom i - što reći osim da izgleda k'o avion. Nažalost, niti jedna zvijezda nije joj mogla konkurirati, pa ni wannabe Merilinka u koju se Šuput odjenula.

    • +3
    Maja Šuput na premijeri predstave 'Lepa Brena Project' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Bilo bi bolje da je odjenula neku od popularnih Breninih kreacija iz 80-ih ili 90-ih, ako ništa drugo - bila bi in, ali ovoga puta Maja nije bila zvijezda večeri koliko je to svojim izdanjem htjela biti.

    • +7
    Lepa Brena na premijeri predstave o sebi Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Ne sumnjam da će nas Maja ubuduće uveseljavati svojim kreacijama jer ima malo više vremena za to.

    • +9
    Poznati na premijeri predstave 'Lepa Brena Project' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.