POSTAO VIRALNI HIT

Hugh Grant se nije proslavio: Prvo je bezobrazno okrenuo očima, a potom je samog sebe usporedio sa skrotumom

13.03.2023 u 07:55

Bionic
Reading

Njegov dolazak na ovogodišnju dodjelu Oscara itekako će biti upamćen i to ponajviše zbog bezobraznog ponašanja tijekom i nakon kratkog intervjua s plus size manekenkom Ashley Graham

Društvene mreže užarile su se, a video na kojem Hugh Grant okreće očima zbog pitanja koje mu je postavila plus size manekenke Ashley Graham, ovoga puta u službi voditeljice, postao je viralni hit. I čini se kako će upravo taj događaj obilježiti ovogodišnju dodjelu Oscara, koja, na sreću, nije bila skandalozna kao prošlogodišnja kada je Will Smith ošamario Chrisa Rocka.

A evo kako je došlo uopće do toga da korisnici društvenih mreža prozovu britanskog glumca sero*om. Ashley Graham je, zajedno s glumicom i pjevačicom Vannesom Hudgens i kanadskom YouTube zvijezdom Lilly Singh, dočekivala sve uzvanike na crvenom tepihu ispred Dolby Theatra u Los Angelesu. Najveće svjetske face one su zaustavljale i s njima izmijenile nekoliko šala i kurtoaznih rečenica, baš kao i na svakoj dosadašnjoj dodjeli.

  • +4
Hugh Grant Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

No, trenutak kada je zaustavila britanskog glumca Hugha Granta pamtit će zasigurno cijeloga života i itekako žaliti, jer se on pokazao izuzetno nepristojnim.

Ashley Graham postavila mu je nekoliko neformalnih pitanja, pokušavajući stvoriti opuštenu atmosferu i malo porazgovarati, no on očito nije bio niti najmanje raspoložen za to. Na svako pitanje odgovarao je kratko koliko je mogao, čak pomalo i glupo, ne pokazujući nikakav interes za razgovor.

Hugh Grant i Ashley Graham na crvenom tepihu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tako je na pitanje navija li za nekoga da osvoji Oscara rekao 'nikoga posebno', a za svoje odijelo je rekao da je riječ o djelu nepoznatog krojača. Iako se svim silama trudila iz njega izvući barem nešto, Ashley Graham na kraju mu se zahvalila, a on je potom pogledao u stranu i bezobrazno okrenuo očima.

No, to nije bilo sve. Tijekom prijenosa upravo je on, zajedno s kolegicom iz filma 'Četiri vjenčanja i sprovodo', Andie MacDowell, dodijeljivao nagradu za najbolju scenografiju. U svom kratkom razgovoru, koji, vrlo vjerojatno, nije odobren od strane organizatora dodjele, Hugh Grant je u prijenosu uživo blebnuo svašta.

  • +17
Oscari 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

'Dvostruka je svrha ovoga svega. Prvi je povećati vitalnu važnost dobrog ovlaživača. Andie je koristila to svaki dan u životu, a ja nisam', rekao je Hugh Grant i potom pokazao prema Andie MacDowell rekavši kako još uvijek izgleda zadivljujuće. Nakon toga je ruke usmjerio prema samom sebi i dodao: 'Ja sam u suštini ostao scrotum.'

Takve njegove reakcije i komentari iznenadili su sve, a sada se očekuje i njegovo očitovanje oko svega.