FASHION GURU

Mia Kovačić u haljini veličine i dezena porculanskog vrča; pitam se samo tko želi nositi bakin servis za nedjeljni ručak na sebi

  • 26.02.2023 u 12:44

  • Bionic
    Reading

    Bijela haljina s plavim uzorkom podsjetila je Fashion Gurua na porculanski servis, a je li to bio najbolji izbor za lijepu voditeljicu prosudite sami

    Novi studio In magazina mi se čini kao da je stari, s dodanom hrpom bespotrebnih detalja koje ti odvlače pažnju. Mislim da je to planski smišljeno da možda ne bismo primijetili stilistički uradak na Miji Kovačić.

    • +5
    Mia Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    U veličini i dezenu porculanskog vrča, Mia je čitala najave zabavne emisije koja nema kraja. Ne znam gdje je gledao stilist koji je donio tu haljinu ili mu možda jednostavno Mia nije draga.

    Ne kažem da taj uzorak nije popularan, iako se opet pitam tko želi nositi bakin servis za nedjeljni ručak na sebi. Ako i kažemo da je haljina OK, upitno je kako ona figurira uz novu scenografiju tako da bi bilo najbolje da se prostre na blagovaonski stol i na nju stavi pečenka s krumpirima i zelje salata.

    Samo ću još dodati da je prije nekoliko dana Mia izgledala super u svijetlom odijelu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.