RETRO IZDANJE

Ni slavna 'crna pantera' ne može odoljeti najpoželjnijim čizmama sezone

27.09.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Kada ne hoda pistama glamuroznih revija u svjetskim prijestolnicama, legendarni supermodel Naomi Campbell na istima uživa iz prvih redova. U povodu novog izdanja pariškog Tjedna mode i predstavljanja nove kolekcije brenda Off-White dizajnera Virgila Abloha, slavna 'crna pantera' ponovno je privlačila pozornost svojim modnim izdanjem

Nakon što je na jednu od revija na ovogodišnjem Fashion Weeku u Londonu stigla u bijeloj haljini s lažnom rupom od metka i lažnom krvlju i pritom izazvala brojne kontroverze, 'crna pantera' Naomi Campbell u Parizu ovoga se puta odlučila za suptilniju odjevnu kombinaciju.

Prilikom dolaska na reviju proslavljenog američkog dizajnera Virgila Abloha, koji je u ožujku prošle godine imenovan umjetničkim direktorom muške linije s potpisom francuske luksuzne kuće Louis Vuitton, supermodel Naomi Campbell predstavila je novi imidž u znaku duže 'kahlica' frizure.

  • +2
Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / MCC

Svoj zvjezdani status u modnoj industriji ova 49- godišnja britanska manekenka uspjela je dodatno iskazati pojavom u kombinaciji s potpisom brenda Off-White, a koja se sastojala od dužeg modela bijelog blejzera nalik baloneru, uz svilenkastu haljinu ukrašenu zanimljivim cvjetnim uzorkom u plavim tonovima.

Zahvaljujući dubokom dekolteu na haljini, slavna manekenka jasno je dala do znanja kako ispod nje ne nosi grudnjak, dok je cjelokupno izdanje začnila efektnim nakitom, predimenzioniranim sučanim naočalama te plavom torbicom sedefastog sjaja.

Poput brojnih dama ni 'crna pantera' nije odoljela velikom sezonskom hitu u znaku čizmi ukrašenih vezicama odabravši crni, baršunasti model gležnjača s visokom potpeticom.