ZOE SALDANA

Ni ona nije odoljela hit frizuri: Efektnim kompletom istaknula novi imidž

12.07.2023 u 10:03

Bionic
Reading

Marvelovu zvijezdu i poznatu oskarovku Nicole Kidman spojio je špijunski triler ‘Special Ops: Lioness’, na čijoj je promo turneji započetoj u Londonu ovog utorka debitirala s novim imidžem

Glumica Zoe Saldana posljednjih mjeseci postala je nezaobilaznom pojavom zahvaljujući brojnim filmskim projektima, a njima je sada dodala i TV seriju, ‘Special Ops: Lioness’ za čiju se promo turneju oprostila od imidža dugokose brinete.

Svega par sati uoči dnevnog druženja s predstavnicima sedme sile u Londonu, Saldana se u hotelskoj sobi odlučila za hrabri rez, oprostivši se od dugih uvojaka u prilog trendovskoj frizuri francuskog boba.

Novu frizuru u dnevnoj varjanti istaknula je efektnim modelom ljubičaste haljine s potpisom Victorije Beckham, a počast domaćinima nošenjem komada s potpisom britanskih brendova nastavila je i u večernjim satima.

Uz bok Nicole Kidman u senzualnoj haljini s potpisom Saint Laurent, 45- godišnja glumica plijenila je pozornost u otkačenom kompletu sastavljenom od korzetnog topa i suknje asimetričnog kroja.

Zoe Saldana Izvor: Profimedia / Autor: Can Nguyen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spomenuti komplet stiže s potpisom britanskog brenda Alexander McQueen, a njegova kombinacija materijala kože i tvida istaknuta je zanimljivim dizajnom. Korzetni top ovog efektnog kompleta tako djeluje poput bajkerske jakne zahvaljujući detaljima poput nitni, remenja i presavinutog ovratnika koji je, u slučaju ovog komada, činio dizajn dekoltea.

Za londonska izdanja Zoe Saldana na promo turneji nove serije i ovoga puta pobrinula se modna stilistica Petra Flannery koja je s Marvelovom zvijezdom do danas kreirala brojna nezaboravna izdanja.

Zoe Saldana Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia