ISTAKNULA FIGURU

Nicole Kidman u senzualnoj haljini nikoga nije ostavila ravnodušnim

12.07.2023 u 09:25

Bionic
Reading

U britanskoj prijestolnici ovoga tjedna započela je promo turneja serije ‘Special Ops: Lioness’, špijunskog trilera s oskarovkom Nicole Kidman i Zoe Saldana u glavnim ulogama

Poznatim damama iz svijeta Hollywooda ovo je prvi zajednički projekt a osim na setu seriju komplimentiraju si i modno. Navedeni su imale priliku dokazati već prvog dana svjetske promo turneje koja je ovog utorka počela u Londonu.

  • +2
Nicole Kidman i Zoe Saldana Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na dnevnom druženju s predstavnicima sedme sile, poznata oskarovska i jedna od najbolje odjevenih holivudskih na crvenom tepihu pojavila se u sivom odijelu strogog kroja iz nadolazeće resort kolekcije brenda Salvatore Ferragamo, da bi ovaj look u večernjim satima zamijenila senzualnijim, u znaku crne haljine s velikim prorezom na torzu.

Lepršavog kroja i s trendovskim detaljem 3D cvijeta istaknutog na ovratniku, ovu haljinu australske dive potpisuje modna kuća Saint Laurent.  

Njezin sanjiv dojam dodatno je istaknut detaljem prozirnih opernih rukavica, a uz par decentnih naušnica bile su jedini dodatak večernjeg looka poznate oskarovke.  

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

Godinama vjerna imidžu plavuše, Kidman se odlučila postepeno vrati prirodnoj riđoj boji kose koju je za večernju premijeru serije u Londonu oblikovala jednostavnom frizurom konjskog repa s ležerno izbačenim prednjim pramenovima.

Serija ‘Special Ops: Lioness’ s Kidman i Zoe Saldanom u glavnim ulogama istražuje različite razine špijunskih operacija u koje se žene iz cijelog svijeta šalju na tajne zadatke, a na poznatim glumicama je uloga da prikažu kako CIA funkcionira iznutra. Zoe igra Joe, šeficu postaje Lioness programa koja je odgovorna za obuku, upravljanje i vođenje novih regruta za tajne misije, a na Kidman je zadatak da gledateljima predstavi Kaitlyn Meade, višu nadzornicu CIA-e koja ima posla s visokorangiranim vladinim dužnosnicima.