GAL GADOT

To se zove wow efekt: Zanosna Izraelka pokazala otkačenu stranu u genijalnoj haljini

10.07.2023 u 11:07

Bionic
Reading

Kako je u svibnju izvijestio Vogue, izraelskoj glumici Gal Gadot ponuđena je uloga Barbie u istoimenom filmu Grete Gerwig, no istu je morala odbiti zbog prenatrpanog rasporeda. Ipak, lijepa superjunakinja pronašla je vremena za premijeru ovog ljetnog blockbustera, održanu ove nedjelje u Los Angelesu

Uz bok zvijezdama filma, 38- godišnja Izraelka prodefilirala je ružičastim tepihom, pritom plijenivši pozornost u otkačenom primjerku haljine od kože.

Smeđe boje i s tankim bijelim prugicama, koje su činile trendovski pinstripes uzorak, ovu haljinu krasi mnoštvo zanimljivih detalja poput dramatično slojevitog donjeg dijela i zavodljivih bočnih proreza, a stiže ravno s modne piste.

Riječ je o haljini predstavljenoj u ready-to-wear kolekciji britanskog dizajnera Jonathana Andersona za sezonu proljeće/ljeto 2024. godine koju je za izraelsku glumicu odabrala poznata stilistica Karla Welch.

Ova otkačena kreacija, specifična za dizajnerski potpis kreativnog direktora modne kuće Loewe, glumici Gal Gadot stajala je kao salivena. Njezin statement izgled vođena sugesticala Welch istaknula je komadima poput PVC cipela mule sa zlatnom potpeticom i modelom bijele torbice brenda Aupen kakve su opčinile svjetske trendeseterice poput Hailey Bieber i Kylie Jenner.

  • +4
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia