MODNI POGODAK

Petica iz stila: Jelena Rozga majstorski spojila dva najveća trenda sezone

19.09.2018 u 22:18

Bionic
Reading

U poznatom frizerskom salonu u Zagrebu predstavljeni su proizvodi novog britanskog brenda na tržištu, a Jelena Rozga bila je glavna zvijezda večeri, zahvaljujući odlično spojenom stajlingu. Odjevna kombinacija lijepe pjevačice zaslužila je čistu peticu, a posebnu pažnju zaslužile su njezine trendi čizme

Ove jeseni očekuje nas pregršt vrućih jesenskih noviteta, a posebno se veselimo čizmama u koje smo već spremne uskočiti. Iako su temperature još uvijek previsoke za čizmice, trgovine su već preplavili trendi modeli, no Jelena Rozga se, čini se, nije mogla strpiti da zahladi pa je u svoje omiljene čizmice uskočila na promociji novog britanskog brenda GHD, predstavljenog u Salonu Franić.

Lijepa Splićanka pojavila se u idealnoj jesenskoj kombinaciji, vrlo svedenoj, a ipak ženstvenoj i efektnoj. Crne traperice i običnu crnu majicu pjevačica je začinila ključnim komadima sezone - zelenim sakoom kariranog uzorka i crnim gležnjačama na vezanje.

  • +10
Poznati na promociji britanskog brenda GHD u Salonu Franić Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos

Oba komada na vrhu su liste najpoželjnijih jesenskih trendova. Već i ptice na grani znaju kako će upravo karirani uzorak dominirati narednih mjeseci, a baš kao i prošle sezone, i ove ćemo biti zaluđeni kariranim sakoima i odijelima. Trendseterice diljem svijeta ne mogu ih se zasititi, baš kao ni 41-godišnja pjevačica, koja se nedavno iz Grčke vratila napunjenih baterija i spremna za nove zakazane koncerte.

S druge strane, gležnjače na vezanje ove su sezone opaka konkurencija jednako popularnim kaubojskim čizmama. Modni stručnjaci tvrde kako se u ova dva modela isplati investirati, a to potvrđuje i ponuda u popularnim high street trgovinama koje nude raznorazne varijante na temu kaubojki i gležnjača na vezanje.

  • +8
Jelena Rozga u FW17 kampanji za Liu Jo Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Pavliš