U KORAK S MODOM

Na 'ti' s trendovima: Izabel Kovačić ima čizme koje priželjkuje svaka zaljubljenica u modu

09.10.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, vrijedno radi na svom brendu Lunilou namijenjenom djeci, a koji je osnovala sa sestrom Ivanom Andrijanić. Sestre su proslavile predstavljanje najnovije linije odjeće za bebe i pritom zablistale u bijelim haljinama inspiriranim boho stilom, no nama su za oko zapele Izabeline trendi čizmice koje priželjkuju trendseterice diljem svijeta

Još prije nego što je primila diplomu u ruke vrijedna Izabel Kovačić je sa sestrom Ivanom Andrijanić pokrenula modni brend za djecu Lunilou, na kojem posljednjih mjeseci marljivo radi. Djevojke su predstavile liniju bodija za bebe od organskog pamuka i eko boja, a za tu su prigodu zablistale u usklađenim stajlinzima s boho štihom - bijelim haljinicama u kombinaciji s kožnim gležnjačama i šarmantnim vjenčićem u kosi.

Lijepa Zagrepčanka u svoj je ormar nedavno pohranila i s haljinicom uskladila crne gležnjače Chloe na vezanje s efektnim prorezima u stilu kaubojskih čizmica. Cijena im je 'prava sitnica' - nešto niža od 9000 kuna - a za njima luduju sve modne ovisnice. Šuška se kako su upravo ove čizme jedan od najpoželjnijih komada sezone.

Istim čizmicama nije mogla odoljeti ni Jelena Rozga te je nedavno na promociju novog britanskog brenda GHD u Salonu Franić stigla u stajlingu kojim je zaslužila peticu iz stila. I Jelena je odabrala model u crnoj boji, no ona je čizmice, za razliku od Izabel, kombinirala u nešto formalnijoj poslovnoj varijanti.

Najviše zbog poslovnih obaveza i obitelji, s kojom je jako povezana, lijepa supruga Matea Kovačića, koji od ove sezone igra za Chelsea, živi na relaciji London-Zagreb. London je poznat po dobrom šopingu, pa smo sigurni da je u tom smislu oduševio i Izabel jer u svom ormaru krije pravi rudnik trendi dizajnerskih komada.

  • +14
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Mateove sestre Jelene Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic