NOSI SE VERSACE

Ni nakon 20 godina Jennifer Lopez ne može odoljeti ovom uzorku; pogledajte u što je 'pretvorila' kultnu haljinu

02.03.2020 u 21:05

Bionic
Reading

Prošlo je točno dvadeset godina otkako su svijet obišle snimke trenutka kada je Jennifer Lopez stupila na crveni tepih dodjele glazbenih nagrada Grammy. Za pojaviti se u zelenoj Versace haljini trebalo je itekako puno hrabrosti, a da je hit uzorak džungle i danas joj omiljeni, pokazala je najnovijom kombinacijom, a sve s potpisom, a koga drugog nego Versacea

O kultnoj zelenoj Versace haljini, koja je više otkrivala negoli sakrivala, i danas se priča, kao i senzacionalnom izgledu Jennifer Lopez kada je prije 20 godina u njoj prošetala crvenim tepihom na dodjeli Grammyja.

Prozirna haljina džungla uzorka s dekolteom koji do tada nije bio viđan na crvenom tepihu i dubokim prorezom za noge, nešto je što se do tada niti jedna slavna dama nije usudila odjenuti, no za latino divu, to je bio samo još jedan od zadataka koje je odradila besprijekorno.

Haljinu na tu varijantu ponovno je odjenula prošle godine kada je poput prave profesionalke prodefilirala pistom na tjednu mode u Milanu, noseći reviju za Versacea i zaradila grandiozni pljesak i ovacije publike, a da tom uzorku ne može odoljeti, pokazala je i ovih dana u Miamiju.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Lopez snimljena je u dnevnoj varijanti noseći raskopčanu košulju (4.800 kuna), ispod koje je provirivao bijeli top te slim fit hlače (6.200 kuna), držeći u rukama minijaturnu torbicu (4.550 kuna), a sve u popularnom džungla uzorku i, naravno, s potpisom Versacea.