ZA SVE GENERACIJE

Ni Julia Roberts ne može odoljeti najpoželjnijim hlačama sezone

11.02.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Iako se na novoj, 92. dodjeli prestižnih filmskih nagrada Oscar nije pojavila, holivudska miljenica Julia Roberts nije željela propustiti jednu od mnogobrojnih oskarovskih zabava u Los Angelesu

U društvu muškog prijatelja i supruga, filmskog snimatelja Daniela Modera, 52- godišnja zvijezda Julia Roberts uočena je u odlasku sa jedne od mnogobrojnih zabava održanih uoči i nakon svečane dodjele zlatnih oskarovskih kipića.

Svojim modnim izdanjima Julia Roberts oduvijek privlači pažnju javnosti, a na organiziranoj zabavi uoči svečane dodjele nagrada Oskar plijenila je pozornost u crnoj kombinaciji od glave do pete, kojom je dominirao veliki sezonski hit u znaku kožnih hlača.

Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: GIO/SAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoj trendovski ulov Julia je kombinirala s kožnim gležnjačama u špic i kombinacijom topa uz kratku pelerinu, a da je riječ o modnom trendu koji nije isključivo rezerviran za mlađe generacije nedavno je dokazala još jedna holivudska miljenica.

Godinu mlađa Julijina kolegica i zvijezda serije 'Prijatelji', Jennifer Aniston, također nije odoljela kožnim hlačama u kojima se pojavila na nedavnoj proslavi 38. rođendana svoje bliske prijateljice Sare Foster.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vjerna modnoj klasici, 51- godišnja holivudska miljenica uski model kožnih hlača kombinirala je uz klasični crni sako, cipele s platforma petom i ukrasni šal u ružičastim tonovima.